Помогите, с английским хорошо, помогите перевести следующее
It's lucky for me to make friend withyou . in the past , you always encouragedme , even if you didn't teach myenglish .now , I'm at university . you still very takecare of me , Do you know ? To be a newcomer , I don' know everything about thisschool . I'm afraid of making mistakes.More seriously , my confidence wasbecoming less and less . fortunately ,youphoned me from time to time . what yousaid made me get the courage again . mynew classmates saidthat I'm very lucky tohave this lovely teacher . but I want to say :you are not only my teacher , but also myfriend . my close friend !
Ответы (2)
Стать твоим другом — это моя честь. В прошлом ты часто меня поддерживал, даже когда не учил меня английскому. В университете ты всё равно заботился обо мне, знаешь ли? Как новичок, я ничего не знала об этой школе, боялась ошибиться, а хуже всего — моя уверенность постепенно исчезала. К счастью, ты звонил мне снова и снова, и твои слова вновь придавали мне смелости. Мои новые однокурсники говорят, что им очень повезло с таким милым учителем, но я хочу сказать: ты не просто мой учитель, ты ещё и мой друг, мой близкий друг!
Большое спасибо!
— Все ответы загружены —